Als contentmanager zorg ik voor een optimale combinatie van tekst en beeld. En natuurlijk staat alles op z’n plek in het cms, SEO-geoptimaliseerd. Wil je ook beter zichtbaar zijn op sociale media? Met een doordachte contentstrategie haal je een optimaal resultaat.

Beeld & vorm

Een tekst kan nog zo krachtig zijn, zonder een goede opmaak komt hij niet tot zijn recht. Sterker nog, op sociale media zeggen beelden vaak meer dan woorden. De keuze van een pakkend beeld is dan cruciaal. Vaak vormt het de basis van een bericht.

Contentmanagement

Het lijkt zo simpel, een cms waarmee je zelf je website kunt beheren. In de praktijk valt het vaak tegen. Het vraagt de nodige vakkennis, ervaring en oog voor detail. Over het bewerken en plaatsen van beeldmateriaal, over SEO, over html-code, over de juiste koppelingen in het cms. Ik help je graag bij het plaatsen van jouw content. Zodat het professioneel en foutloos online staat. En jouw bezoeker optimaal zijn weg kan vinden op je website.

Het regelwerk in goede handen

Een brochure, magazine of jaarverslag – naast een overtuigende inhoud en vorm vragen ze ook om een strakke planning en coördinatie. Ik neem je graag de productiebegeleiding uit handen, bijvoorbeeld door het coördineren van de vormgeving en – bijvoorbeeld – het verzorgen van een beeldbriefing voor fotografen.

Samenwerking met experts

Ik werk graag samen met andere communicatieprofessionals. Zoek je ondersteuning, dan breng ik je in contact met samenwerkingspartners uit mijn netwerk – bijvoorbeeld voor vormgeving, webdesign en -bouw, infographics of fotografie.

 

Lees verder:
-> Content maken
-> Content versterken