Over

Allrounder met brede ervaring

Altijd bezig met taal én met techniek. Informatievreter en kritisch denker. Telkens op zoek naar verdieping. Het resultaat: content die iets toevoegt. Tekst die de lezer raakt én informeert. 

Tel daar een brede werkervaring bij op: als beleidsonderzoeker, als wiskundige modellenbouwer, als tekstschrijver binnen allerlei branches, als professioneel lobbyist, als actievoerder of als organisator van wijkfestivals. Ik werkte binnen de overheid, binnen grote corporates, het mkb, kleine bureaus én vrijwilligersorganisaties. Die brede ervaring maakt me tot een allrounder met veel realisatiekracht. Gedreven, pragmatisch en effectief.

Ik help je graag om jouw verhaal voor het voetlicht te brengen!

... en een breed netwerk professionals

Wanneer jouw vraag extra expertise vereist, werk ik graag samen met collega’s. Een veelzijdig netwerk met specialisten. Van savvy GenZ-ers tot oude rotten in hun vak. In alle mogelijke disciplines. Als ik ze inschakel, weet ik precies welke aanvulling ik nodig heb en wat ze kunnen bijdragen. En dat betekent versterking op maat. Uiteraard in overleg en alleen met jouw instemming.

Schuiven naar boven