Voor

Beter in beeld

Ik versterk jouw verhaal en vergroot jouw zichtbaarheid. Zodat je vaker in beeld bent bij je klanten. Zodat je nieuwe klanten trekt. Of meer bezoekers krijgt. Of handtekeningen voor je petitie. Of aandacht bij de overheid. Zoveel missies, zoveel doelen.

Artikelen, blogs, brochures

Effectieve teksten – met jouw boodschap in een vorm op maat. Online of drukwerk. Een helder verhaal vereist een duik in de inhoud. Daarbij luister ik naar jouw verhaal met de oren van jouw lezers. Als ik precies weet hoe het zit, kan ik een optimale vertaalslag maken. Zodat jouw boodschap ook zijn doel bereikt.

Websites

Je wilt een website. Of verse content. Of je website heeft een make-over nodig. Je wilt zoveel mogelijk zelf doen, of je wilt alles uitbesteden. Zoveel websites, zoveel budgetten, wensen of randvoorwaarden. Ik help je met een complete WordPress-website of ik begeleid jouw project op maat.

Nieuwsbrieven en sociale media

Via sociale media of een nieuwsbrief blijf je ‘top of mind’ bij je klanten, kun je kennis overdragen, een kijkje achter de schermen geven en jouw deals onder de aandacht brengen. Komt het er in de dagelijkse drukte niet van? Ik ondersteun je er graag bij. Voor een specifiek project of voor een langere periode.

Je project in de media

Met slimme free publicity kun je jouw zichtbaarheid vergroten in de media. Om extra bekendheid te krijgen voor je evenement, je actie of je verhaal. Publiciteit kost tijd. Veel tijd zelfs, als je het niet gewend bent. Voor mij is het dagelijks werk. Uitbesteden is daardoor vaak goedkoper dan je denkt.

Recent werk

Mijn favoriete opdrachtgevers

Gedreven doeners met een missie

Bevlogen specialisten, bezig met projecten in hun vakgebied. Duurzame initiatieven die de wereld een beetje beter maken. Organisaties die mensen verder helpen. Ambachtslieden met eerlijke lokale producten.

Altijd druk bezig om hun klanten het allerbeste te leveren. Zó vanzelfsprekend dat ze zelf vaak niet eens zien welk verhaal ze te vertellen hebben. Hoe ze zich onderscheiden. Ze missen de tijd om zich daar uitgebreid mee bezig te houden. Herkenbaar? 

Samen identificeren we de kansen in jouw verhaal!

Wat drijft jou?

Ik hoor het graag!

Zij gingen je voor!

Met veel van mijn opdrachtgevers werk ik al jarenlang prettig samen. Het voordeel: ik heb veel kennis opgebouwd over hun branche, hun organisatie en hun doelgroepen. Een garantie voor een vlotte en effectieve samenwerking!

Achmea* – Blaarkopstudieclub Utrecht e.o. – Hogeschool Leiden – iDOE, Leids contactpunt voor vrijwilligers – Leidse Rugbyclub DIOK – Nijssen Klimaat- en Koudetechniek – PostNL – Repair Café Leiden – Scolea* – Stichting Promotie Duin- en Bollenstreek – Stichting Broek- en Simontjespolder – UPC – Vereniging Kust en Zee – Waterschap De Dommel* – Wijken voor Kunst Leiden

(* in opdracht van derden)

Schuiven naar boven