Vakantieduits..

Voor mijn opdrachtgever heeft een groot project afgerond. Tijd voor een quote. De Duitse fruitimporteur is al twintig jaar tevreden klant. Gelukkig zijn de siteteksten al vertaald, dus ik kan in elk geval de terminologie er even bijpakken – Kühlanlagen, Lagerbedingungen gewährleisten, Wartung und Kundenservice, Steuerung aus der Ferne, hohe Energieeinsparungen..

De directeur is heel vriendelijk en gaat bereidwillig los op mijn vragen. Toch loopt mijn zelfvertrouwen wel een deukje op. Het helpt natuurlijk niet dat hij snel en binnensmonds pratend met zijn Handy ergens in een grote fabriekshal staat. En T-Mobile heeft weer eens een beroerde verbinding tot stand gebracht. Maar toch.. ik kan merken dat ik de afgelopen jaren niet veel meer heb gedaan dan Brötchen kopen op de camping. Goed voornemen is gemaakt.

Gelukkig weet ik nog een paar pakkende zinnen te destilleren.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *